Logistiek

Betonpompbedrijf Nijwa BV heeft als doel om de klant toegevoegde waarde te leveren. Daarbij is het belang van een centrale planning met kennis van het proces en het product van grote waarde. Onze planning kan op ieder moment meekijken bij het verloop van een stort. Bij calamiteiten heeft Betonpompbedrijf Nijwa 24 uur per dag beschikking over een eigen servicedienst om snel en vakkundig een oplossing te bieden.

Planning

Vanuit de centrale planning die in Hengelo is gestationeerd, wordt er zorg voor gedragen dat de pompen op de door onze opdrachtgevers gewenste plaats en tijdstip aanwezig zijn. Een goede afstemming tussen onze planner en uitvoerder is daarbij noodzakelijk. Kan de pomp volledig stempelen, moet de pomp verzet worden en is continue aanvoer van betonmortel goed geregeld?

GPS

Al onze betonpompen zijn uitgerust met het zogenoemde 'GPS-voertuig-managementsysteem', waardoor de afdeling planning op elk moment van de dag de betonpompen kan volgen. Op het beeldscherm is af te lezen of de betonpompen bijvoorbeeld rijden, stilstaan, betonmortel aan het verpompen zijn, etc. Met dit systeem hebben wij de efficiency met betrekking tot de inzet van de betonpompen sterk verhoogd en kunnen wij onze opdrachtgevers van nuttige informatie voorzien.

Servicedienst

Betonpompbedrijf Nijwa beschikt over een eigen servicedienst welke snel en adequaat kan reageren indien er assistentie op locatie gewenst wordt.