Waar staan we voor?

Voor Betonpompbedrijf Nijwa BV staat u als klant centraal. Wij leveren constante kwaliteit door gebruik te maken van een ISO9001- en VCA*-gecertificeerd managementsysteem. Wij streven naar continu verbetering onder het motto “wat vandaag goed is, kan morgen beter”. Wij worden ondersteund door moderne ICT-middelen die ons helpen ons te communiceren, ons inzicht geven en ons helpen besluiten te nemen.

Onze planning kan op ieder moment meekijken bij het verloop van een stort. Bij calamiteiten heeft Betonpompbedrijf Nijwa 24 uur per dag beschikking over een eigen servicedienst om snel en vakkundig een oplossing te bieden.

Planning

Onze medewerkers en betonpompen worden centraal aangestuurd door onze planningsafdeling in Hengelo. Hiermee zorgen we ervoor, dat de juiste pomp met de juiste hulpmiddelen op de juiste plaats aanwezig is. Precies zoals onze opdrachtgever het wil. Een goede afstemming tussen onze planner en de contactpersoon van de opdrachtgever is daarbij uiteraard van groot belang. Is er voldoende ruimte, moet de pomp tussentijds verzet worden en is er continue aanvoer van betonmortel?

GPS

Al onze betonpompen zijn uitgerust met het zogenoemde 'GPS-voertuig-managementsysteem', waardoor de afdeling planning op elk moment van de dag de betonpompen kan volgen. Zo weten we real time of de betonpompen bijvoorbeeld rijden, stilstaan, betonmortel aan het verpompen zijn, etc. Met dit systeem hebben wij de efficiency met betrekking tot de inzet van de betonpompen sterk verhoogd, kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is en kunnen wij onze opdrachtgevers van nuttige informatie voorzien.

Servicedienst

Ons materieelpark wordt goed onderhouden, desondanks kunnen er onverwachts storingen optreden. Betonpompbedrijf Nijwa beschikt over een eigen servicedienst welke snel en adequaat kan reageren indien er assistentie op locatie gewenst is.