Betonpompbedrijf Nijwa BV Betoncentrale Twenthe BV Pompstort 50-meter giekpomp

Kwaliteit en Veiligheid

Kwaliteit en Veiligheid

Betonpompbedrijf Nijwa BV is uw partner voor het verpompen van betonmortel en het aanbrengen van schuimbeton of vloeispecie. Hierbij maken we gebruik van een moderne, over heel Nederland en in de Duitse grensregio gestationeerde pompvloot. Dit zorgt ervoor dat wij altijd dichtbij zijn. Maar het meest belangrijk: de klant staat bij Betonpompbedrijf Nijwa BV centraal.

 

Betonpompbedrijf Nijwa - Betonpomp

Betrouwbare kwaliteit

Betonpompbedrijf Nijwa BV is ISO9001- en VCA*-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor de Veiligheidsladder SCL-light trede 2.

Ondersteund door moderne ICT-middelen kan onze planning up-to-date zien waar onze betonpompen zich bevinden en wat de status van het verloop van een stort is. In geval van calamiteiten heeft Betonpompbedrijf Nijwa BV een eigen 24 uurs-servicedienst om snel en vakkundig een oplossing te bieden.

Onze betonpompen worden bediend door ervaren machinisten. Wij kunnen u advies geven en indien gewenst kunnen we leidingwerk, afsluiters of speciale appendages leveren om aan al uw wensen te voldoen. 

Klik hieronder voor al onze diensten en producten .

Betonpompbedrijf Nijwa betonstort

Wij werken veilig of we werken niet!

Betonpompbedrijf Nijwa BV vindt veiligheid heel belangrijk. In ons bedrijf, bij onze medewerkers en op locatie staat veiligheid voorop. Sinds 2021 voldoen we als eerste betonpompbedrijf van Nederland aan de Veiligheidsladder SCL-light trede 2. Alle operationele medewerkers hebben een VCA-diploma en als bedrijf zijn we VCA* gecertificeerd. We evalueren de ervaringen van onze medewerkers regelmatig en houden periodiek met onze medewerkers toolboxen waarin Veiligheid behandeld wordt.

Onze medewerkers werken volgens onze “10 gouden veiligheidsregels” en de door de branchevereniging opgestelde “Code of Conduct“. Op de bouwplaats wordt altijd een LMRA uitgevoerd door onze pompmachinisten.

Zo willen we een zo veilig mogelijke werkplek creëren en het veiligheidsbewustzijn verbeteren.

Beton verpompen met Betonpompbedrijf Nijwa BV

Bekijk hier de video Beton verpompen met Betonpompbedrijf Nijwa BV.

Zo werkt het!