Betonpompbedrijf Nijwa BV - schuimbeton - speciepomp

Onze Werkwijze

Onze werkwijze

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid vinden we erg belangrijk. Deze waarden hebben we verankerd in ons bedrijf.

Bij Betonpompbedrijf Nijwa BV staat u als klant centraal. Onze medewerkers zullen altijd hun uiterste best doen om voor u haar diensten uit te voeren en producten te leveren.

Onze vakbekwame medewerkers zetten zich maximaal in onze klanten te bedienen, zoeken naar oplossingen in plaats van uit te gaan van beperkingen.

Ons assortiment betonpompen heeft een grote variëteit aan gieklengtes en capaciteiten. Met onze pompen kan beton, met behulp van stijg- en grondleidingen, verticaal tot een hoogte van 150 meter en horizontaal tot een lengte van 300 meter verpompt worden. Wij kunnen beton storten op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is (zoals in hallen, kruipruimtes en kelders). Ook kan Betonpompbedrijf Nijwa schuimbeton en vloeispecie voor o.a. vloeren leveren en verwerken.

Betonpompbedrijf Nijwa BV is gecertificeerd volgens ISO 9001, VCA*- en Veiligheidsladder SCL-light trede 2.

Onze certificaten kunt u hier vinden.

Betonpompbedrijf Nijwa BV KW5 stort dek

Planning

Onze medewerkers en betonpompen worden centraal aangestuurd door onze planningsafdeling in Hengelo. Hiermee zorgen we ervoor, dat de juiste pomp met de juiste hulpmiddelen op de juiste plaats aanwezig is. Precies zoals onze opdrachtgever het wil. Een goede afstemming tussen onze planner en de contactpersoon van de opdrachtgever is daarbij uiteraard van groot belang. Is er voldoende ruimte, moet de pomp tussentijds verzet worden en is er continue aanvoer van betonmortel?

 

BETONPOMP van onder voor Betonpompbedrijf Nijwa

GPS

Al onze betonpompen zijn uitgerust met het zogenoemde ‘GPS-voertuig-managementsysteem’, waardoor de afdeling planning op elk moment van de dag de betonpompen kan volgen. Zo weten we real time of de betonpompen bijvoorbeeld rijden, stilstaan, betonmortel aan het verpompen zijn, etc. Met dit systeem hebben wij de efficiency met betrekking tot de inzet van de betonpompen sterk verhoogd, kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is en kunnen wij onze opdrachtgevers van nuttige informatie voorzien.

 

Betonpompbedrijf Nijwa BV - betonpomp

Servicedienst

Ons materieelpark wordt goed onderhouden, desondanks kunnen er onverwachts storingen optreden. Betonpompbedrijf Nijwa beschikt over een eigen servicedienst welke snel en adequaat kan reageren indien er assistentie op locatie gewenst is.  Bij calamiteiten heeft Betonpompbedrijf Nijwa 24 uur per dag beschikking over een eigen servicedienst om snel en vakkundig een oplossing te bieden.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Beton verpompen met Betonpompbedrijf Nijwa betekent:

  • een veilige en ergonomisch vriendelijke wijze van verwerken
  • beton storten op moeilijk bereikbare locaties eenvoudiger uitvoeren 
  • gemak, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid
  • regelmatige doorvoer en nauwkeurige betonverdeling