Betonpompbedrijf Nijwa BV - betonpomp - 58 meter

Over Ons

Onze geschiedenis

Betonpompbedrijf Nijwa BV maakt sinds 1967 deel uit van de AGAR Holding. In dat jaar nam Betoncentrale Twenthe BV het Cement – en Silobedrijf Nijwa N.V. over van de oprichters Nijhof en Wagener (Nijwa). In hetzelfde jaar werd ook de eerste betonpomp aangeschaft. In 1976 werd de naam gewijzigd zoals we die nu nog steeds kennen: Betonpompbedrjf Nijwa B.V. Vanaf de jaren ’80 is Betonpompbedrijf Nijwa een landelijk opererend betonpompbedrijf. Tegenwoordig ziet u onze pompen op vele projecten in Nederland en ook in Duitsland. Voorbeelden van aansprekende bouwwerken waar wij in de loop der jaren aan meegewerkt hebben zijn de Coentunnel, de  Westrandweg, de Noord Zuid Lijn en de Erasmusbrug.

De kern van ons bedrijf wordt gevormd door onze vakbekwame medewerkers, die zich maximaal inzetten om onze klanten te bedienen en zoeken naar oplossingen in plaats van uit te gaan van beperkingen.

Wij beschikken over een compleet assortiment betonpompen met een grote variëteit aan gieklengtes en capaciteiten. Met onze leidingpompen kan beton, met behulp van stijg- en grondleidingen, verticaal tot een hoogte van 150 meter en horizontaal tot een lengte van 300 meter verpompt worden. Wij kunnen beton storten op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is (zoals in hallen, kruipruimtes en kelders). Ook kan Betonpompbedrijf Nijwa schuimbeton en vloeispecie voor o.a. vloeren leveren en verwerken.

Beton verpompen met Betonpompbedrijf Nijwa betekent:

  • een veilige en ergonomisch vriendelijke wijze van verwerken
  • beton storten op moeilijk bereikbare locaties eenvoudiger uitvoeren 
  • gemak, kostenbesparing en gebruiksvriendelijkheid
  • regelmatige doorvoer en nauwkeurige betonverdeling

Bekijk onze bedrijfsvideo en maak kennis met Betonpompbedrijf Nijwa BV.

Logo AGAR Holding BV

AGAR Holding BV

Betonpompbedrijf Nijwa BV is onderdeel van AGAR Holding BV.

AGAR Holding BV bestaat uit 12 werkmaatschappijen die samen een compleet pakket van producten en diensten leveren op het gebied van betonmortel, droge mortel, betonwaren, zand en grind.

Meer weten over AGAR Holding BV?

 
Betonpompbedrijf Nijwa BV BBB branchevereniging Betonhuis

Branchevereniging Betonpompbedrijven

Wij zijn lid van de Branchevereniging Betonpompbedrijven (BBB).

Deze branchevereniging is onderdeel van Het Betonhuis. Als een van de oprichters van deze branchevereniging werken wij actief mee aan verschillende initiatieven in de betonmortelindustrie en betonpompenbranche. Op die manier geven we branchebreed inhoud aan verbeteringen op het van diensten, productkwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, arbeidsveiligheid en milieu.