Over ons

Betonpompbedrijf Nijwa BV, dat kan worden beschouwd als een van de grotere betonpompbedrijven in Nederland, beschikt over een compleet assortiment betonpompen met een grote variëteit aan gieklengtes en capaciteiten. Zo kan voor ieder werk de meest geschikte betonpomp ingezet worden. Met onze leidingpompen kan de beton, met behulp van stijg- en grondleidingen, verticaal tot een hoogte van 150 meter en horizontaal tot een lengte van 300 meter verpompt worden.

Op locaties waar weinig ruimte beschikbaar is of als het binnenstorts betreft, heeft Betonpompbedrijf Nijwa BV een tweetal type pompen ter beschikking. De zogenoemde ‘Citypompen’ of hallenpompen zijn uitermate geschikt voor deze toepassingen. ‘Citypompen’ zijn kenmerkend door de geringe benodigde ruimte om te stempelen terwijl bij de hallenpomp door een zodanige constructie de mogelijkheid bestaat om de mast uit te vouwen bij zeer geringe hoogtes (4,95 meter).

Naast betonpompen levert Nijwa ook schuimbeton en vloeispecie voor o.a. vloeren. Deze vloeren worden door onze vakmensen kant en klaar in het werk aangebracht. Schuimbeton wordt gebruikt in de woning-, utiliteits-, grond-, weg- en waterbouw. Het product is duurzaam, licht, sterk, uitstekend isolerend en zettingsvrij.

Nijwa heeft vakbekwame medewerkers in vaste dienst en alle onze machinisten zijn in het bezit van een VCA certificaat. Wij streven naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding waarbij ‘betrouwbaarheid en service’ hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren is Betonpompenbedrijf Nijwa ISO 9001 gecertificeerd. De diversiteit aan betonpompen zorgt ervoor dat we onze pompen op nagenoeg elk project flexibel kunnen inzetten. 

Kiezen voor pompen, want...
  • het maakt moeilijk bereikbare plaatsen bereikbaar;
  • het is veilig en arbeidsvriendelijk voor uw personeel; 
  • het is gemakkelijk, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk;
  • dat betekent regelmatige doorvoer en nauwkeurige betonverdeling.